Bekännelsen

Jag har vart hos tandläkaren idag, och jag kan ju säga att där fick jag för att jag inte undersökt mina tänder på 6 år.
Egentligen törs jag knappt berätta hur det gick, för ni kommer tro att jag aldrig borstar tänderna. Men det gör jag faktiskt!

Vi börjar med tandvärken jag haft, det är 2 visdomständer som är orsaken till det, och dem ska opereras bort, den första redan på måndag. Jag ska få lugnande som tur är. Ena visdomstanden  växer så snett att den skadat tanden bredvid, så den ska dem försöka rädda, samt att visdmostande trycker på en nerv, till tanden bredvid. INte så jävla konstigt att jag har haft ont med andra ord.
Sedan hade jag 6 hål också, (ja ni ser varför jag knappt törs berätta) Men är det så jävla konstigt då jag inte gjort något annat än druckit läsk konstant under mina 4 år på donken??? Så alla ni som jobbar kvar på det där bajsstället, SLUTA DRICK LÄSK! För ni vill inte komma till tandläkaren en vacker dag och veta att ni ska punga ut 9200kr.

Kan även berätta att Benny ska följa mig till tandläkaren på måndag, dels för att jag inte pallar gå dit själv, och dels för att jag inte får köra bil då jag ska få lugnande!! Det känns bra...lite iaf!

Nya smycken!

Här kommer några av mina senaste halsband, fler kommer inom kort.
Alla är till Salu!


Halsband 100:-


Fotlänk 70:-


Halsband 100kr


Halsband 100kr

Halsband 100:-


Örhängen 50:-

Lagomt till valborg?

Benny kom hem från jobbet och gnällde att han hade lite ont i halsen. Han tog en sup av min flaska kan jang ocg hoppas han ska bli bättre, ja en sup gör ju inge mycket.
Senare börjar jag också känna mig hängig, ont i halsen, trött, värk i kroppen... jag vet inte om det bara är att jag är hypkondriker, eller kanske min träningsvärk som sätter sina spår. Blir kanske bättre om jag går lägger mig i tid. För det skulle väl vara typiskt om man blev däckad nu inför sista april??
Peppar peppar ta i trä...


Under det söta skalet...

Jag är oftast glad, snäll, söt... ja lite ego också :P men under mitt skal döljer sig en flicka med smärta, mycket smärta och rädsla. Rädsla för att gå till tandläkaren och kolla upp sin tandvärk som tär på mig.
För kanske 2 veckor sen så tog jag mig modet och ringde och bokade tid för en undersökning... 12 maj fick jag en tid. Tänkte så länge sla jag väl orka stå ut, + att jag behöver tiden till psykiskt förberda mig för mötet med tandläkaren.
Idag stod jag inte ut nå mer....så jag ringde tandläkaren och berättade hur ont jag hade, och skulle gärna vilja komma på en undersökning tidigare. För jag står inte ut längre. Jag får aldrig sova på nätterna, och mitt liv har blivit beroende av värktabletter då jag alltid måste se till att jag har en ask med mig, för jag vet aldrig när jag får ont. Tid fick jag, så på torsdag morogn ska jag dit. Skönt, men samtidigt jävligt läskigt, då jag dessutom är ganska säker på att det är mina visdomständer som växer snett in på dem andra. båda två på höger sida. Shit. Tur man kan bli nersövd nu förtiden.
Å ni som följt min blogg ett tag...vet ju att jag hade
tandvärk i februari, och var dit och kollade. Jag har med andra ord haft ont sedan dess, från och till, men mest till.


Såhär tror jag det ser ut i min mun


Nu behöver jag ju inte vara orolig för just de där...men

När man äntligen hittat en ledig parkering

Från Tjuvittat.se


Söndag!

Vaknade relativt tidigt idag också. Skönt! Benny for och fiskade, själv drog jag en snabb sväng med dammsugaren, sne tog jag en dusch innan jag begav mig ner till mamma pappa. Där satte jag mig på gräset i en solstol, tog en kopp kaffe, snacka lite skit och blev lite rödbränd. Mycket skönt, satt nog i 4 timmar. Hann t.o.m kamma katten!! :P
Sedan plockade Benny upp mig och vid 15 var vi hemma... röjde jag undan lite disk från igår, sen vid 16 kom Johannes, Camilla och lille Elias upp, det var grilldags!! Premiär!
Himla gott!
Efterätt blev det också såklart, fruktsallad, vaniljglass! Sen spelade vi spel, ordförklaringsspel "Alias"
Tjejerna mot killarna. Killarna var mycket mer komplicerade med sina ordförklaringar tyckte jag.
Ja...och Elias, så himla söt kille. Tror jag ska kidnappa hann någon gång, då Camilla inte märker det. SKulle kunna ha honom helt för mig själv, så lugn, snäll, glad hela tiden. :)

Den förbaskade skoluppgiften är också äntligen klar, det hann jga även imorse innan jag drog ner till mamma pappa. Det var ganska skönt få den bortgjord, jag har iofs haft 2 veckor på mig, men den har vart jättekrånglig, vi har liksom inte förstått vad vi ska göra riktigt, så nu skrev jag bara ner någonting, får hoppas det blir godkänt.

Nu blir det lite slappa, sen ska jag jobba imorn fram till lunch, sen blire skola i 1,5h och imornkväll drar jag och Camilla iväg till gymmet! Yeeaah!






Karlar... ändå tyck man om dem!

Igår hade jag som sagt hela dagen planerad, jag skulle städa, tvätta å allt möjligt.
Tvätta hann jag, sätta upp lite kabellister hann jag också, men inte så mycket mer. Kl 14 kom min älskade sambo hem... han skulle nämligen iväg kl 16 igen på förfest, innan dem skulle på Rockweekend! Detta fick jag veta vid lunchtid igår... Usch så arg och ledsen jag va, såg verkligen inte fram emot att sitta själv hela kvällen. Men så fick det bli, inte så mycket att göra åt...
Vid 17 snåret drog jag och Camilla iväg och tränade, det va skönt!! Få ut sin vrede lite :P
Sen blev det lugn kväll med tv, och surfande. SÄngdags vid 23 snåret... och ja!!
KL 03.45 vaknar jag och märker att han fortfarande inte är hemma... Han hamnade på efterfest, men va hemma på en kvart! Ja, sen sov jag ju som jag sov... snarkande, spritlukt, och soluppgång.
Det bästa med allt, trots att jag var ganska irriterad var att jag såg till att han kom upp i bra tid imorse... sen tvingade jag honom följa med på ÖoB, Unika Hem, Cervera, stan, Subway... ja sen drog vi till hans syster som fyller år idag och gratta henne!! Vid 17 var vi hemma!! Han var ganska trött, slut, seg!! He he... känns ganska härligt faktiskt! Hämnden är ljuv!

Sen blev det god mat, myskväll!!

Snart är det sängdags! Godnatt!


My love

Fredag!

Friday, lovely friday!
Eller??
Dagen började med att Benny var så jävla seg på kliva upp. Snoozade i en timme, och ahns väckarsignal är inge vidare trevlig. Så till slut fick jag putta och knuffa på honom. Typiskt då man är ledig och vill sova ut. Jag somnade iaf om då han gick...skönt! Började drömma om gamla donken kompisar... bland annat Erik, vilket fick mig att sakna dem ännu mer. Är inne i en sakna period, och det får mig att inse att jag måste bege mig till östersund någon helg!
Vaknade nyss, för 10 min sedan...
Sen blir det storstädning, tvätt, röja sängen i gästrummet så jag kan sova där då Benny snarkar.
Ska väl försöka hinna med lite sol också!
Får se hur det går!

Ikväll ska jag och Camilla på Gymmet, det ska dock bli trevligt och skönt


Valborg?

Vad händer på sista april??


Snart helg!

Jahapp...sista skoldagen den här veckan, känns drygt! Man är så himla less på skolan nu, trots att vi har det ganska slappt i skolan... men vi får uppgifter som är så luddiga, och frågar man läraren så blir det bara ännu mer luddigt. Dessutom vill hon (samma lärare som lämnar luddiga uppgifter) att vi ska prata mer på lektionerna. Hur FAN ska vi kunna prata mer då hon dels surrar hela tiden, och då vi aldrig har några diskussions uppgifter? Längtar till sommarlovet nå enormt nu! Ikväll ska jag jobba... skönt få in extra pengar, har blivit ganska mycket jobb den här månaden! Skulle dock gärna vara ledig, och åka träna istället, men får ta träningen imorn! Funkar det med!

icastig

He he..så kul att dra! Prova!! Ju snabbare du drar, ju snabbare springer han å så vidare!
JO jag vet, jag har ganska dålig humor,och ingenting annat för mig. Men nu ska jag på gymmet!

Fried green tomatoes!

Jag är medlem i en filmklubb, har jag vart ganska länge. Har tänkt flera gånger få ur, men det blir liksom aldrig av, och ibland glömmer jag avbeställa månadens film. Ibland gör det inte så mycket, för då är det rätt bra filmer.
I alla fulla fall så hade jag 3 filmer jag fick köpa till vip pris.... alltså 0 kronor. Typ var 8:e film man köper får man gratis...
Så nu bestämde jag mig för att köpa 3 filmer, så jag kan säga upp det där sen.
En av filmerna kom häromdagen...

Stekta gröna tomater! Den är så himla bra, en gammal klassiker... har precis sett klart den, och den va minst lika bra som jag kom ihåg att den va!!


Oj vad kul

Vi drog till docksta igår kväll direkt efter maten, jag la på en liten makeup så man kände sig lite snygg.
Det var fest, riktigt roligt var det. Trots att jag var nykter...men nästa gång tänker jag banne mig dricka.
Fick höra idag att dem höll på till 4-5 snåret... shit då skulle jag nästan upp igen ju...
Men vi var där till 01 ca... sen tog vi bmw hemåt och va hemma halv 2. Somna nästan på direkten.
Vakna 4 av detta snarkande alltså...han snarkade sedan tills jag skulle kliva upp. halv 7. Så mycket somn blev det inte.. jag putta, knuffa, å sparka å skrek...men ngenting hände. Jo en gång så sa han cp unge, och vände på sig, då va han tyst ett tag. Ska städa gästsängen någon dag, för nästa gång tänk ja inte stå ut med detta!

Nu håller jag på färga håret, sen ska jag röja lite innan Johannes och Camilla kommer!

men gahajk!

Jag bestämde mig för att städa idag... ja dels för att det ser fördjävligt ut, och dels för att jag ska bjuda Camilla och Johannes på middag imorn!
Men varför i hela världens namn ska det behöva gå proppar så fort man vill städa??
2 säkringar har det gått, och jag fick åka iväg och köpa fler... måste be Benny ringa hyresvärden nu.
Efter maten drar vi till docksta en sväng, och imorn blir det jobb. 7.45-12 Soft!!

Såhär i efterhand

Idag känner jag inte alls för att jobba...önskar jag hade sagt nej nån av dagarna kanske, för jag har ingen energi kvar!
Visst det är inte så himla långa pass jag jobbar, och det är inte alls jobbigt att jobba kväll, snarare för lugnt, så det blir lite långtråkigt.
Känner att jag gärna hade velat vara ledig ikväll  och umgås med Benny... då kanske jag hade orkat städa idag också...men det orkar jag inte nu, och har ingen lust heller, men det ser fördjävligt ut.

Kommer kännas skönt då jag får lön i maj iaf!


Var det så här det kändes?

Igår var jag på gymmet igen. 3:e gången nu, känns ganska bra, eller egentligen inte, för jag hade glömt hur träningsvärk kändes...
Körde på crosstrainer i 20 min, sen cyklade jag i 15...sen hann jag även styrketräna lite då grabbarna inte va klar. Och det känns i axlar, nacke och armar. Känns som mina armar är tunga som bly...
Imorn lär det väl bli ännu värre.
Tur jag inte ska lyfta någon ikväll då jag jobbar, alla går ju liksom själv så att...


Det skulle glädja mig...

...om ni ville lämna en kommentar eller ett fotavtryck. Ni har blivit fler läsare senaste månaden, och man undrar ju vilka ni är, dessutom är det mycket roligare att blogga om man får kommentarer!
Håller ni inte med?


                           

Vårbilder?


Utsikt från balkongen!


Vårens första blomma, tagen från balkongen!


Barfota utan strumpor och skor...


Någon hade hunden lös, och han satte sig och sket! Bilden tagen från balkongen!
Jag skulle passa som paparazzi fotograf!


Snyggt med skuggan från kameran...

Äntligen solsken!

Åh vad skönt det va då man vaknade imorse, och solen lyste in i sovrummet mellan persiennerna.
Blev så glad!!
Blev så glad så att jag till och med har städat balkongen. Städat bort cigarettfmpar, och massa annan skit, samt en matta och ett täcke som hunden har legat på. Ja, dem som bodde här innan oss lämnade en massa skit kvar på balkongen, så man har knappt kunnat gå ut där.
Har även rengjort balkongräcket...så nu fattas det bara lite vårblommor.

Skönt!
Nu ska jag ut å sätta mig där och njuta!!

Trött!

Jobbat ikväll med. Trevligt och lugnt!
Men nu är jag trött, och tror jag ska lägga mig så jag inte vänder på dygnet nu under lovet!!

sömnlös

Jag la mig vid halv 2 inatt. Shit ovanligt för att vara mig. Vid halv 4 snåret kom Benny hem...jag låtsades sova, orkade inte surra med en fyllgubbe! :P
Men shit, efter det har jag inte sovit mycket.
Han har snarkat som en tok, jag har knuffat honom, provat hålla för näsan, bett han vända på sig, slagit honom... ingen reaktion alls. Ja, först nu på morgonsidan kom ja på att jag kunde lagt mig i soffan.
Tyvärr är vår extra säng full med tavlor som vi inte fått upp än, annars hade jag lätt flyttat mig till den.
På tisdag beger jag mig ner på stan och apoteket och köper nånting åt hans snarkningar... för det där kan inte vara hälsosamt, för mig!


Irriterad...

Jaha, då är denna lördag över också. Som sagt så slappade jag hela dagen, klädde på mig vid halv fyra snåret först, sen blev det käk, sen drog jag iväg för att jobba, 16,30-22. Skönt jobba, det var lugnt ikväll, samt extra märnings.
Alltid lika trevligt, fick dessutom 2 pass till iveckan, så blir några dagar denna månad. Ska även jobba imorn också... extra pengar!!
Sen drog jag direkt till Peter, där Benny satt och drack några bärs. Sen for dem ut, jag skjutsade dem upp på parken... funderade på hänga med, men kände att jag hellre far hem och sover, men nu sitter jag ju här istället :)
Då jag kom hem blir jag riktigt förbannad...

Våran granne, i huset bredvid har fest. Det är inte så himla ovanligt faktiskt.
Dem verkar ganska stökiga. Då jag parkerar bilen så står det några på balkongen, och en kille kommer utrusandes, ser förbannad ut, tar bilen och verkligen slirar iväg. Killen på balkongen står med en laserpenna och lyser på han, när han sedan upptäcker mig, ska han hålla på lysa på mig... Tur jag var beredd, sånt där kan vara farligt, och himla irriterande då dem bara fjantar sig hela tiden.
När jag dessutom kommer in, hör jag musik in i lgh... ÄNDA FRÅN HUSET BREDVID. stackars de som bor vägg mot vägg med den här killen...
Suck, jag är säkert så irriterad bara för att jag är trött, men jag har god lust ringa snuten...

Godnatt!


uttråkad

Jag ska jobba ikväll, så jag sitter bara och fördriver tiden. Jag ids inte göra någonting eller engagera mig i något projekt. Blir bara att slöa- men snodde den här listan av Sabina för att fördriva tiden lite.


DU:

1. Hur lång är du?
- 167
2. Vad vill du bli när du bli stor?
-  Jag vill jobba på kroksta dagcenter med utvecklingsstörda
3. Vad pluggar du?
- jag pluggar till undersköterska
4. Har du långt hår?
-  Nä, jag har rätt kort hår
5. Vilken hårfärg har du?
- PÅ riktigt, vet jag inte, men just nu är jag brunett
6. Sko size?
- 41
7. Vad har du för färg på dina underkläder just nu?
- har inga på mig

FAMILJEN:

1. Bor dina föräldrar ihop?
- Ja
2. Vem är bäst, mamma eller pappa?
- Båda såklart... fast jag är nog lite mer pappas flicka
3. Hur många syskon har du?
- 2 bröder, 23 och 13år
4. Vad är det senaste du sa till din mamma?
- Jag jobbar kväll (via sms)
5. Hur många ställen har du bott på?
- ETt antal...Örnsköldsvik, Umeå, Örnsköldsvik igen, Docksta, Örnsköldsvik igen, Östersund, (brunflo, frösön och solliden), Umeå, Örnsköldsvik igen. (nu stannar jag nog kvar i Örnsköldsvik!!)
6. Vem i din familj stör du dig mest på?
- Ja du....
7. Vilken familjemedlem är snällast?
- Alla är snälla... på olika sätt
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon?
- OJ...kom inte ihåg, men umgås med minstingen rätt ofta, den andra har flyttat till sthlm 
9. Hur gammal är din mamma?
- 49

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis?
- Jag och Camilla var på Pagoni i torsdags, sen käkade vi lunch på UH
2. Hos vem sov du över senast?
- Hos Maria i Östersund i oktober
3. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med?
- Njae.... vi är väl kompisar, fast vi umgås aldrig
4. Vem har du varit kompis med längst?
- Det är nog barndomsgrannen, Anna
5. Vem känner dig bäst?
- Benny
6. Längsta tid du varit osams med en kompis?
-  Ingen aning
7.Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde?
- Jag vet inte.... kanske
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar?
- Nää

KLÄDER:

1. Vad har du på dig idag?
- Just nu har jag inga kläder alls... men ska väl dra på mig nånting
2. Har du bytt om idag?
- Nej
3. Favorittröja?
- Ja, en svart
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet ?
- Boxerkalsonger
5. Har du gett bort kläder nån gång?
- Ja
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång?
- Ja
7. Har du handlat kläder genom internet?
- Ja, hellre det än i butik
8. Har du ljugit om storlek nån gång?
- Bara för mig själv
9. Fulaste plagget andra könet kan ha?
- Mankini
10. Vad använder du för skor?
- ja ett par svarta just nu, lågskor kanske det kallas?!

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar?
- Ja
2. Klä dig annorlunda?
- Beror på vars jag ska...
3. Vara dig själv?
- JA!
4. Visa dig i bikini/badbyxor?
- Ja, jag bryr mig inte vad andra tycker
5. Pierca dig?
- Jo, men jag skulle aldrig göra det
6. Dig på utmaningar?
- Ja
7. Ha sex på offentlig plats?
- Ja..
8. Vara omogen?
- Ja, ajg är ganska omogen, ganska ofta
9. Äta småkryp?
- Inte ens om jag va med i Robinson 2009

Långfredag

Ja, jag hade tänkt städa idag, som jag alltid gör på fredagar.
Men då Benny är ledig idag så skiter sig allting som vanligt, nu tycker han att vi ska gå ut å gå... ja å så kom jag på att vi behöver handla också, så vi promenerar till affärn.
Tur det är långfredag, då kanske jag hinner städa ändå... vi ser väl!

Nyheter!

Fler halsband!!
Funderar på skaffa en hemsida för dessa... fast bloggen är ju bra reklam också.
Vi får se hur det blir, här kommer halsband och örhängen!










STOPP!

Var kommer all snö ifrån? Är vädergudarna medveten om att det är mitten av april?
Jag vill ha sol, värme och barmark, jag vill kunna gå i sandaler, och kortbyxor.
Nästa vecka har vi "lov"!
Jag kallar det lov, för det ska jag ha, men egentligen har vi egna studier....
Vad ska man hitta på då??

Nöjd!

Jag var förbi praktikplatsen idag och hämtade min betyg.
Jag är supernöjd! Shit vad jag saknar det stället redan!

Nöjd!

Jag var förbi praktikplatsen idag och hämtade min betyg.
Jag är supernöjd! Shit vad jag saknar det stället redan!

Ja ser det snöar...

Ja ser d snöar, ja se de snöar, det var väl roligt hurra, nu blir det vint...?!?
Nä stopp nu.
Snöar i mitten av april. Huvva!
Vi har nog mycket snö kvar...så nu får det räcka.
Solen kom hit...

bara flummigt

Jag läser ett antal bloggar varje dag, och ja, oftast samma bloggar flera gånger varje dag.
I helgen har jag verkligen lagt märke till hur olika saker kan tolkas då man skriver ner tankar och funderingar, istället för att man berättar eller diskuterar en sak.
Jag kanske skriver en sak i bloggen, men tolkas helt annorlunda av dig som läser det... och eftersom ni fritt kan kommentera i min blogg, så kan det ju bli en diskussion om ämnet, och det kan ju också lätt bli fel.
Jag vill också minnas den tiden man flörtade mycket på internet, på Lunarstorm, och liknande sidor så kunde det också lätt bli så fel. Internet är egentligen inget bra forum att skriva av sig, eller säga till någon vad man tycker... för det blir så lätt galet. Vad feg många människor har blivit, tror jag iaf? Jag har blivit mycket fegare...
Mailar företag istället för att ringa om det går, skickar sms till vänner, istället för att ringa... när blev muntlig kommunikation så farligt?

ja, vilket flummigt inlägg det här blev, men jag hade inget annat att skriva om. Min ork att blogga håller på försvinna, men dte kanske bara är tillfälligt? Trots att jag tycker internet är...ja? Så gillar jag det ändå!!

Nya halsband

Några av mina senaste hantverk.
Har även sålt ytterligare ett av hårdrockshalsbandet!! :)
Jag säger det igen, 70 för alla halsband, 50 för armbanden, örhängen 50. + ev. frakt 12kr
KÖP KÖP KÖP












Armband


Populärt

The end...

eller snarare the beginning. Nu är praktiken slut. Suck vad hemskt, jag vill verkligen inte tillbaka till skolan.
Jag har trivts så himla bra...fick flera stora kramar av en burkare nu innan hon åkte hem, hon förstod nog att det var sista dagen för mig, så himla härligt.
Det har bara varit positivt dem här 5 veckorna, och jag fick en blomma idag innan jag gick hem, och dessutom bjöd dem på tårta också, biten som blir kvar står i min kyl nu. Hur underbara är dem inte. Dessutom har jag fixat ett sommarjobb, som personlig assistent med en av brukarna där...yeah! eller dem fixade mig snarare, för sommarjobb hade jag ju redan...på hemtjänsten, men känner att jag måste tacka nej, då jag hellre jobbar inom handikapp. Känner mig hemsk, men å andra sidan så... det löser sig nog för hemtjänsten också...finns många arbetslösa!



April April

Jag tänkte dra till med ett aprilskämt i min blogg idag.
Funderat hela dagen...ska jag hitta på att jag är gravid, eller att vi köpt hus, eller ny bil....eller vadå??
Jag har så himla dålig fantasi, så jag sket i det.
Inte har jag blivit lurad heller...  1 april suger!