Bilder från emp

här kommer lite bilder från emp kursen förra veckan. Inte jag som knäppt korten. Anton från malmö var en av våra två fotografer denna vecka. Han hade nog ca 200 bilder iaf.
Men så roligt har vi haft iaf....image37


EMP

Effective Management practices=EMP

Har varit i sthlm nu, från söndag kväll, till 22.55 idag, fredag kväll. Sitter nu på arlanda väntar in mitt flyg, sedan kl 18. Drygt.
Har varit på kurs i ledarskap inom Mcdonalds. Jättebra kurs. Vi har lärt oss massor, tänker inte rabbla upp det här, för det är ni nog inte ens intresserade av.
Har varit ett kanon gäng, en gemenskap som jag aldrig haft på dem tidigare kurserna. Öl/Xider har det blivit varje kväll, 2-3 stycken... suttit mestadels i hotellbaren, men onsdagen var vi också på heron city och käka på olles och bowlade. Bowlingen gick dock inge vidare... dansa på dansmattan gjorde jag också...
Det här är något jag verkligen har lärt mig, som jag kommmer ha nytta av i både privatliv och på arbetet.
Jag har nya mål, jag vet vad jag vill med mitt liv nu...
Ja, är ni intresserade mer om kursen eller något annat så berättar jag gärna.
Bilder kommer inom en snar framtid också då det knäpttes en hel hög med bilder där.


Tänker på alla vänner och kära som har det jobbigt just nu.
Det kommer bli bättre, se framåt, se positivt!

Puss

Taxijä*el

Vi var ut igår. Först var jag och fika med Frida på UH. mycket trevligt, alltid kul snacka lite skit med  henne.
Sen åkte jag till bennys kompis, där dem satt och festade. Vi hade bestämt att det skulle bli harrys ikväll. vi ringer och beställer en Taxi, till kl 22.30, så att vi skulle hinna in medans det var gratis inträde och halva priset i baren för tjejerna. Kvart i hade inte taxin kommit, vi ringde och frågade, dem sa att den skulle bli försenad, så kl var nog nästan halv tolv då vi kom in på harrys. Ajja... de var väl egentligen inte hela världen...
MEN....
När jag och benny var lagomt fulla och ville hem sådär strax efter 01.00 så ringer vi taxi, och dem säger att den kommer alldeles strax.... vi väntar och väntar och väntar. Kom några taxibilar medans, men det var inte våra. Så vi givk och fråga en taxi kille, som benny tydligen hade gått i samma klass med, han hade kört förbi oss 2 gånger redan, han ringde och kollade vars våran taxi var... Vi blev då lovade nästa lediga bil. Ja... tänkte vi. Efter 45 min är jag ganska less, då ringer jag Taxin igen och beställer en ny taxi, i mitt namn, (var benny som hade ringt första gången) ja det skulle komma en taxi, men om en timme först. EN HEL JÄVLA TIMME FÖR ATT KOMMA HEM FRÅN KROGEN!! då blev jag arg, jag frågade att det var ju så konstigt, för min pojkvän hade ringt för 45 min sedan, och då sa ni att den skulle komma på engång, så kommer min taxi komma om 2 timmar då? Hon neakde allting å sa att dem haft väntetid på minst en timme hela kvällen... Konstigt. Vafan...ska man verkligen behöva vänta i en timme för att komma hem...?
Vi sket totalt i taxin, och liftade med en invandrare... han fick 100 spänn, billigare och snabbare. Tack till han som ville köra oss.

Jag ska öppna ett nytt taxibolag i Örnsköldsvik, och tjäna storkovan.


Kurs

Är i övik nu, åker på kurs imorn eftermiddag, i sthlm.
Är borta en vecka, sen har jag semester 5 dagar. Ska bli mycket skönt.
Den här kursen handlar mycket om ledarskap, konflikter, tidsplanering osv.
Ska bli mycket roligt, är laddad så in i norden. Sen får vi väl se vad som händer efter det....

Slänger in en bild på min underbara kärlek!


underbar

du är så underbar!

beroende

Jag är bloggberoende. Jag är beroende av att läsa andras bloggar.
Blir tokig om det inte finns nånting att läsa... som ikväll.
då söker jag upp bloggar jag kan läsa... letar å ser om man kanske hittar någon man känner eller så...
JAG HAR STORT PROBLEM.
och själv är jag ju skitkass på skriva blogg...måste tänka på mina medmänniskor, kanske är det fler som är bloggberoende?!

McD @ Boda Borg

Har varit en jobbig vecka. Vi har börjat stänga själva, så de blev tvärt och plötsligt lite mer jobb. Jobbar i princip dygnet runt. Men kul har det vart.
Idag har vi haft personalmöte, kom fram mycket bra saker till medarbetarna. Så förhoppningsvis kan vi bara bli bättre nu. Vi tänkter bli bäst!
Efter personalmötet så delade vi upp oss i lag, och tävlade mot varandra på Boda Borg. Vi hade asskoj! Kul å umgås med dem man knappt umgås....Team arbete.
Delad plats med chefen och Linas lag. Yeaah....

Åker till övik på fredag. Yeah... Någon som vill göra nått på lördagkväll??


sakna

24886-26
Jag saknar dig! Om jag ändå vore nära dig varje dag!

SPya

Ja, min blogg skulle ju egentligen handla om någonting, jag skulle liksom ha en röd tråd. Tyvärr följer jag inte alltid den tråden... Men va väl meningen att den skulle handla om Mcdonalds, mitt jobb, gästerna och allt omkring det. Idag har jag faktiskt en händelse från jobbet som jag bara måste skriva om. En ganska så jobbig händelse.

En gäst kommer fram till mig, och säger att någon spytt i matsalen, Shit tänker jag. Då har den där killen bara stuckit och lämnat sin spya. Det luktar verkligen i hela matsalen då jag kommer ut dit, och inte lite heller, Jag ställer mig och moppar, i en halvtimme, dränker golvet, stolen bordet med JIF för att lukten ska bli mindre, desinficierar allting... men innan allt e borta, usch. Tror lukten fortfarande sitter kvar på mig, jag var äcklad.
Man kan väl iaf komma fram och be om ursäkt, eller be om att få en mopp och torka upp spyan...
Visst, han tyckte säkert att det var pinsamt... men ändå. Pinsammare är det ju bara å dra därifrån...

ÄCKLIGT!!!