100%

Vet inte om någon vet vad en gapbuster är. Men ni som jobbar på donken och läser min blogg vet vad det är, hoppas jag, annars blir jag orolig. Vi fick en sådan i onsdags, på 100% Yeaah!! Jag körde skiftet, är så himla stolt över mig själv... skyter, men stolt måste man få vara ibland! =)


Nu ska jag sova! godnatt!!

förresten, glömde säga att man får bonus på gapbustern om man får 100%. Vilket för mig är 800kronor! :P

Rappa kalja

fly on board oskarshamn
märg
förbjudet med orakade ben

var några av dem konstiga svaren vi skrev. Jag, Jessica, Martin, Ledin va hos Aida. Johanna & Erik och lilla tage var också med en stund. Vi käkade en jättegod kycklinggryta som Aida lagade. Sedan drack vi kaffe, smoothie och spelade rappa kalja och mycket skratt.

Nu ska jag leta reda på min dvd dosa, så jag kan se på film. Lär inte hitta den i mitt stök här...


Tisdag

SOv som en gud inatt... Såg på prison break igår, eller ja. Jag ringde Benny i första reklampausen, för att säga godnatt. Imorse då jag vaknade kl 06.00 så kommer jag inte ihåg att jag såg nå mer, så troligen somnade jag på en gång när jag lagt ifrån mig telefonen. Är dock väldigt trött ikväll med!
Tror nog att det blir tidig säng ikväll!
Har jobbat idag, hunnit med mycket känns det som.
Fick sällskap på vägen hem, Malin slutade smatidigt. Sedan svängde vi båda två in på Ica Matmästaren. Blev lite grejjor. Så nu har jag lagat Spaghetti och Köttfärssås. Va riktigt gott! & 3 matlådor blev de med! ;)
resten av kvällen ska jag slappa, se ugly betty å desperate housewives.


Nu är det måndag igen

Varit i Övik i helgen, vi tog det ganska lugnt, sett mycket film, ätit gott, och spelat en hel massa guitar hero.
image59
jag är grym, bra mycket bättre än Benny... eller inte ;P
Tillbaka på jobbet imorse.... trött, men går bra. Är roligt att jobba igen! SKönt!
Men blev påmmind nu ikväll, tror min hjärna inte kommer i håg allting, jag måste börja skriva in i almanackan. Den blir ju helt slut... allt man ska komma ihåg att göra, fixa osv...

Har köpt nya vinterskor idag! Äntligen..bara 280 kronor! =)


image58 
Mina nya skor

12 timmars dag

Sov 4 timmar inatt! Sover sällan mer än 4 timmar-5 timmar nu för tiden. Jobbigt, vet inte varför. JAg som alltid sover 9 timmar typ. Kanske beror på vädret, luften, vitaminer, vad vet jag!
Iaf så va jag på jobbet strax före 7.00 imorse... åkte därifrån 19.00. Det känns... och bara egentligen för att medarbetarna krånglar så...
Nu ska jag slappa å sova i tid. Skönt!! kan ju hoppas jag somnar!
Imorrn bär det av till Övik. Blir en lugn myshelg där!

Godnatt!


Update

Blev lite mat hos aida ändå..mycket gott. Spaghetti & köttfärssås.
Sedan blev det smootihe och godis. Mycket gott. trevligt hade vi!!
Aida & Lina fick lust göra flätor på mig och Jessica. Blev fint...
Ska försöka sova med den... kanske den är kvar imorrn!

Godnatt!

image57


promenad

Ida har jag å Lina varit ute å gått, vi gick ner mot badhusparken, jag fick lov att stanna å kolla in änderna och kanadagässen. Vi tyckte att det måste vara hemskt kallt för dem där i storsjön, dem borde frysa.
Sedan gick vi bortåt, och förbi storkyrkan, och sedan svängde vi in på fristilen, nu har jag äntligen sagt upp mitt medlemskap där. Vill egentligen träna, men jag tar mig aldrig tid eller ork, och dem pengarna kan jag har mer nytta av. Så Januari ut får jag träna.
Kom hem, käkat lite... precis då jag käkat klart ringer Aida, och vill käka..typiskt. Men jag ska dit ändå, kanske får i mig lite mer mat, eller en efterrätt och kanske lite godis.
Bra kombination, sluta träna/äta godis.... eller inte. Ajja... godis kan man inte avstå ifrån.



image56
Bild på änderna och kanadagässen!

Mat hos Per

Idag efter jobbet blev jag bjuden på mat hos Per. Av Per & Aida.
Mycket trevligt! Mycket Gott! Mycket mys!!
Va nå pasta med bacon, spenat, fetaost nånting. Mums!! Mera mat säger jag!

Jobbat 10-19 idag... i feber tror jag. Kändes som så iaf.
Hunnit med mycket dock. Fixat in 2 nya medarbetare, fixat inför introduktionen imorrn, anställningsbevis osv...
Samt fixat alla fakturor.

Nu blire sova
och imorrn ska jag klippa mig.

Ledig

Ledig idag... skönt! har dock varit ner på jobbet en sväng.
Sen va jag å kika på skor... men hittade inga, va så hungrig så jag ich Maria gick på subway istället. Det var trevligt att träffa Maria, händer alldeles för sällan.
Har varit och hämtat ut Bennys paket (födelsedagspresent). Tog tid innan jag fick ut det... då jag tappat bort sms avin. Men jag fick ut det till slut.
ikväll ska jag bara slappa... ta det lugnt!
Borde städa, men planerar att göra det på onsdag då jag är ledig igen.


Godnatt

Sålde på rätt bra inatt. SKoj!
Synd bara att det är så segt att stänga på lördagnätter....

Kom in värsta fulla norrmannen på 60+
Gnällde att vi hade dritt på golvet. Skräp alltså. JA va fan ska jag göra åt det klockan 3 på natten när det inte är jag som har dyngat ner... å dessutom hade josefine och theres börjat städa...klart det blir skräp på golvet. Jävla gubbe tänkte jag... Han skulle komma in i morgon å stämma mig. Ska bli intressant...!

Godnatt!

Plugg

Sitter på jobbet just nu, pluggar lite i min pärm. Lite utbildnings plugg sådär... faktiskt jätteroligt. jag känner mig stolt, har lyckats med en hel del nu, så jag tror det blir bra. Saker som kommer påverka både medarbetarna och gästerna.
Ska strax iväg och käka kina mat med Jessica och Lina. Sen ska vi se på idol, käka godis, å så blire kanske en film också.


Just nu har jag enorm saknad av Benny. Känner mig nykär.... You are underbar! ;)

Godmorgon

Inatt har det kommit ännu mera snö här ute i skogarna. Mysigt!!
Och det är inte för kallt heller...:)

Nu har jag lagt schemat klart för december, jag tror att det blev bra. Jessica ska bara kolla igenom lite, justera timmar kanske å så. VA lite drygt när man ska schemalägga en månad, där nästan varena en på jobbet har sökt ledigt, alla har önskemål osv. Skit drygt! Varför kan man inte anpassa sina aktiviteter/resor efter hur man jobbar? Tar nästan 1 dag (för mig iaf) extra att schemalägga bara därför, helt sjukt.
Ajja, men jag fick ihop ett schema iaf.

Idag ska jag på affärn, hämta ut ett paket.
Tvätta, har nämligen inte en enda ren trosa. Så ja, jag är utan trosor för tillfället.
Sen ska jag på stan...och sen ska jag käka och se film med Jessica Lina och aida tror jag.

image53

Bild tagen från mitt köksfönster!


Ny Design!

Nu har jag äntligen fått en ny design på min blogg. Är det inte vackert. Tack vare snälla gulliga Sunniva så blev den precis i min stil. Jag kommer tok skriva nu, blev så mycket roligare att blogga.

Har varit utan internet hela veckan, har  liksom gått mig på nerverna. Sömnproblem, legat funderat vad felet har varit. Idag funkade det dock, så jag vet inte vad problemet var. Men skönt det iaf!
Att man kan vara så beroende av internet, helt sjukt.
T.ex varje morgon innan jag går på jobbet, läser jag nyheterna, även när ja börjar 7. Och det första jag gör när jag kommer hem, är att läsa nyheterna. sedan allt annat man gör, betala räkningar, kolla mailen, kompisar man håller kontakt med å så.. och framför allt kollar jag vad det är på tv på internet. Så ja, jag har kännt mig väldigt handikappad.

Va i övik i helgen, Benny fyllde år. Vi hade jättemysigt, roligt, och vi åt hemskt mycket tårta. Vi levde på tårta. Jag bakade 2 smörgåstårtor, + att hans pappa kom med en gräddtårta.

Har hunnit byta hårfärg också... Brunett!

Nä, nu är jag verkligen dyngtrött, slänger upp två bilder på oss nyfriserade... inte bästa bilderna dock. Sen blir det sängdags.
Godnatt på er!

image51
image52

Halloween

Har jobbat i helgen, men hann ut en sväng på Lördagen ändå, var väl mest tänkt att jag bara skulle hänga med å umgås... eftersom jag skulle öppna 8.30 söndag. Men blev en vinare och fylla. Kul hade vi! Gick bra å jobba ändå =)
Vi var först hos Per, hade det jättekul! Lugnt med trevligt.
Sen blev det olearys....!

Några bilder på grabbarna! ;)

       

I´m back

Nu är jag "äntligen" tillbaka på jobbet. Känns tråkigt att många tycker det är skönt att jag är tillbaka "äntligen kan det börja hända saker" "nu blir det ordning igen"
Jag är inte ens RC och ändå låter det som om hela restaurangen faller ihop för att man är borta.
Nu vet jag att många ändå överdriver lite..men ändå är det lite sanning i det hela också.
Oftast tycker jag mitt jobb är roligt, jätteroligt. Men jag är dö less just nu, har en sådan period... jag vet dock vad detta beror på...men vet inte vad jag ska göra åt saken...?!?! Vem ska jag prata med??





Förrsten, jag lade lite jordgubbssylt på pastan idag, mycket gott!! :P