What the...

När man precis tror att våren börjar komma, så kommer snön. När man minst anar det... mycket snö ockso. Säkert en 2 decimenter här nu. Tur att det inte är iskallt ute iaf...

Bojkottning av schlager

Jag tycker årets melodifestival suger... har inte varit nå bra låtar alls i år, och då det väl kommer hyfsat duglig låt, så kommer dem bara till andra chansen och någon nöt går rakt in i finalen...
Hur röstar folk iår??

Johanna tycker jag ska bojkotta Melodifestivalen, men ändå så är det något man bara måste se, av tradition, och för att veta vad alla snckar om hela tiden, så man hänger med. Melodifestivalen är ju nästan lite allmänbildning.
Sen gillar jag faktiskt Kristian Luuk. Bästa programledaren i melodifetivalen genom tiderna... eller sen jag började titta iaf.

image77

Lördagkväll

Ikväll blir det melodifestivalen och mys med Benny.
Hittills har det vart en lugn och skön helg.

image76

Fiskedrag

Benny gnäller alltid på mig, att jag aldrig skriver om honom i min blogg.
Så nu ska jag göra det lite kort.

Benny säljer Pirkar och mormyskor på tradera.
Jättefina!! Dem är rosa, glittriga å allt... är ni tjej och inte gillar fiske, kan ni alltid använda dessa som smycken kankse?

image74

http://tradera.spray.se/24st_Nya_Sjalvlysande_Pirkar_Mormyskor-auktion-58782903

image75
http://tradera.spray.se/50st_Nya_Tungsten_Mormyskor_Larver_Droppar_Sjalvlys_mm_-auktion-58717528


Ni måste bara kika in ooch lägga ett bud på dessa, kanonpriser!


hemma

image73

idag stannade jag faktiskt hemma, efter en natt med mycket smärta och svettningar!
Jag tror bestämt jag ska försöka ta orken att byta sängkläder

Feber?

Jag har råkar ut för febern... fy usch och ve. Det ilar och värker i hela kroppen.
Tur dte finns alvedon....
Var och köpte Kan Jang och vitaminer och halstabletter idag på Ica Maxi. Jag pallar inte å vara sjuk....
Sjuk och jobba, en bra kombination, or not.

Å, alla är så himla gulliga i Östersund.... Jag saknar er allihopa. Jag känner fortfarande era kramar inom mig som jag fick... underbart.

men mest av allt, önskar jag att benny kunde vara här och ta hand om mig. Det är väl ändå det man har karlar till?
Fixa trasiga saker, samt ta hand om en då man är sjuk och grinig?

vill inte, vill inte...

men jag vill bara skrika....  fy, och usch.
Varför???

<3

Alla hjärtans dag... jag är ju en riktigt romantiker av mig, egentigen. I år hade jag inte så mycket tid till att vara romantiskt, typiskt då man har en att vara romantisk med.
För mycket jobb, ledde till att jag inte hunnit eller orkat leta efter en perfekt present. Istället blev det blommor från Ica Maxi.
Jag däremot, förväntar mig alltid att få någonting gulligt och romantiskt... men icke. Han hade inte köpt någonting... När en kille också säger att dem brukar kunna vara påhittiga vid spdana speciella tillfällen, då förväntar sig ju en tjej så mycket mer... ajja!
Vi var iaf och åt tillsammans på La Rochelle, med Petra & Berra. Sedan var vi och bowlade. Mycket trevligt!
Jag förlorade stort, som vanligt... fan också.
Jag brukar vara bra, varje gång i sthlm vinner jag. Måste vara banan i Övik det är fel på?

5 underbara dagar

Kl 05.00 Onsdag morgon, ringde min väckarklocka.
Snabbt flög jag ur sängen...eller min hjärna ville det iaf. Var riktigt himla dyngtrött, så jag snoozade en liten stund. Tror jag hade sovit 3 timmar ca. Men jag klev till slut upp ur sängen, tog en dusch och snyggade till mig. kl 7 kom Jonas & Danne (från city och ersboda) och plockade upp mig, det var tungt bara att bära väskan ner till vägen, tur man får skjuts.Sedan efter lite frukost inne i stan så bar det iväg till Östersund! efter knappt 5 timmar var vi framme. Jag kände mig som hemma...

Restaurangen var grymt fin, ny inredning i limegrönt. Hur nice som helst. När jag lämnade östersund 1 januari, så var det en rejäl rishög till restaurang jag lämnade. När jag i onsdags strax före tolvslaget närmade mig resturangen och kunde se in så trodde jag inte mina ögon... var det verkligen här jag jobbade för 1 månad sedan?

Kramar blev det massor av! Så kul att träffa alla... När jag träffade Erik, Per, Aida, Lina och Jessica, höll ja fasiken på börja gråta varje gång...Jag visste ju att jag hade saknat dem, men när jag såg dem, och kramade om dem...då kändes det rejält i hjärtat. Fy faan va man kan sakna någon så mycket! Deras varma kramar kommer jag aldrig glömma.

När eftermiddagen närmade sig så bar det iväg till Vemdalen/Björnrike. Jag, och några andra lika sköna personer var med chefen i chefens stuga. Mysigt och roligt hade vi. Lärt mig åka slalom har jag också gjort...Tur att det var så underbart väder...
Efter 2 åk under torsdagen var jag ganska så slut i kroppen... men gav mig fasiken på att jag skulle orka ett åk till. Det gjorde jag.... knappt.
Kände hur mjölksyran bara kom mer och mer inpå...till slut var det bara åka till stugan. Tur det var ski in och ski out läge.  När jag kom in på gården, föll jag bara ihop, och sedan låg jag där. ett bra tag innan jag orkade stå på benen igen. Aldrig vart med om nånting värre....sen blev de inge mer åkande... benen va slut helt enkelt. ch idag 4-5 dahar senare, har jag fortfarande träningsvärk.

Helgen tillbringade jag i Östersund. Kul att hinna träffa oh umgås med alla....
Blev lite öl under lördagen, samt ett arbetspass på restaurangen. Skitskoj!
Tog de mest lugnt i helgen, min trötthet kom då ja slappnade av och fick vara ledigm typiskt då man vill hålla igång hela tiden.


JAG SAKNAR ER!

Äntligen!

Nu är det äntligen dags!! åker om 45 min! Yeeaaahhhhhhhhh.........

Östersund here I Come

Imorgon när jag kommer hem från jobbet, är det inte länge kvar alltså...!
Då ska jag packa min stora Mcd väska, för att tidigt bege mig till jämtlands huvudstad, Östersund. Jag måste säga att jag längtar något så "ininorden" alltså... det har jag gjort ända sedan dagen jag lämnade Östersund. wow, det ska bli så roligt.
ONsdag e.m åker jag och några andra restaurangchefer och assistenter till vemdalen för lite skidåkning 2-3 dagar, men på fredag är jag tillbaka i Östersund för att kramas en massa och umgås.

Mer om min resa till Jämtland, Östersund och skidskytte vm kommer om en vecka. Jag ska dock inte se skidskytte vm... men den håller faktiskt till i samma stad, kanske träffar jag magda på krogen eller någon annan duktig skytt, eller kankse inte....