den nya fula frisyren!


Besviken!

Jag var och klippte mig igår. På helhet, som alla säger är så bra, men jag blev inte alls nöjd. Tycker jag ser riktig hemsk ut i håret.
Hade tänkt mig en lite kortare frisyr, ganska kort hade jag nog tänkt mig. Vet dock inte vad det blev, det är kort i nacken, men långt fram, ser bara ut som en stor ful kalufs som jag inte kan göra nånting åt.
Jag var dit idag och klagade, men hon hade ingen tid för omklippning förrän nästa vecka, och jag som ska på bröllop på lördag, hur gör jag då? Då får det vara, tänker jag vara skitful i håret några veckor, sen går jag på stylisterna och provar. Suck...
Jag är så less, sur, arg vill bara gråta. Vad är det för fel då frisörerna inte lyssnar.
I tidningarna står det ofta, "våga klipp dig kort"
Vafaaan... frisörerna är ju för feg för att klippa oss korthåriga.

Jag vill att Benny ska komma hem nu, och säga att jag är jättesnygg ändå.
Kanske kommer en bild sen, för just nu har jag tvättat mitt hår igen, och ska prova styla om det å se om det blir nå bättre.

Foppatofflor borde förbjudas

I fredags ramlade jag på jobbet.
I övik regnade det hela dagen i fredags, det verkligen ösregnade. Jag var ut till ett par till deras sommarstuga å jobbet. Gubben skulle duscha, och dem ha duschen i en stuga bredvid, så när vi duschat klart sprang jag in tillbaka för att hämta en handduk som ja glömde ta med mig... När jag kommer in i huset så bara glider jag iväg i hallen ner i något slags spagat aktigt, med händerna nån annanstans och ryggen vet jag inte vars den flög. Jag kan iaf konstatera att det är livsfarligt att ha foppatofflor när de e blött, för det blir snorhalt under dem.
Ja jag sträckte mig i nacke, axel och rygg också... fan vad ont jag hade resten av dagen.
Funderade hur i sjutton ska jag göra nu.
Benny är ju inte hemma, och kan inte  ge mig nå massage... så jag funderade på om jag skulle ringa boka en tid nånstans om det inte går över... för det hade vart skönt få mjuka upp det liksom.
Sen kommer jag på att min vän Camilla är ju utbildad massör, och hon har dessutom en massagebänk hemma. Nice...
Sagt och gjort begav jag mig till Camilla och fick mig en underbar massage av henne... och bättre blev det i nacken.
Nu känns det bara pytte lite...

Nu ska jag iväg och jobba. Har 8 dagar i rad, min 4 börjar i dag :)

Torsdagen inkl bilder

Igår var en riktigt lyckad dag.
Onsdagkväll begav jag mig till docksta för att planera möhippa och svensexan som skulle bli av på torsdagen. Vi planderade lite lekar och hur allting skulle gå till exakt. Åh vad roligt det är att planera sådana saker. Jag sov över i Petra Berras husvagn till torsdagen och då hämtade vi det blivande brudparet, dock inte samtidigt och begav oss in till stan. Drar inga detaljer, men i stan fick dem i alla fall ett uppdrag att försöka få tag på lite saker, som kondon, tampong, reklampenna osv. Efter det åt vi middag på matkompaniet riktigt gott, och himla mycket mat fick vi. Syntes inte ens att jag rört tallriken då jag va mätt.
När vi ätit klart drog vi iväg till Docksta igen för bastu, vildmarksbad och femkamp. Tyvärr vann inte vårt lag femkampen, men det var riktigt roligt med luftgevärs skjutning, blåsa blåsrör, pilkastning m.m
Bastningen och vildmarksbadet var ju underbart också...
Det var en riktigt bra dag, och jag hoppas blivande brudparet är nöjda också.


Hoppas bilderna syns, lekte lite i Picasa!



Shopping!

Imorse eller förmiddags eller vad man nu vill kalla kl 10 på morgonen för drog jag och Camilla iväg till Umeå för lite shopping. Vi var båda 2 ute efter en klänning till bröllop. Hon hittade en, men inte jag. Tyvärr så är det väl så då man är tjock.
Hittade dock leggings, top, linne, örhängen och en hel hög med trosor. Så nu ska dem gamla utslitna slängas och in med dem nya. :)
Vi käkade lunch buffe på tre kronor på vasaplan. Var salladsbuffe samt pizzaslices och lite annat för 69:- inkl dryck. Jättebra buffe och billigt! Blev dock panikdålig i magen strax efteråt, vet inte vad det berodde på men...jag är nöjd ändå.
Sedan blev det en sväng på Strömpilen och Ica Maxi, jag gillar Ica Maxi, dem har så mkt där.

Nu är man fattig på riktigt!

skämmes!

oj så dålig jag har blivit på blogga. men har som inte haft så mycket att blogga om.
Tyvärr blev det ingen hemsida för mig, jag trodde jag hade läst att det kostade 69:-/år för att ha sidan, men det var 69:-/månad. det blev lite dyrt. Så efter mina 4 gratisdagar la jag ner det...
Så nu är jag ute efter en ny hemsida. Får se vilken dag jag orkar fixa det!

Vad har jag gjort i helgen då?

Jo, fredag eftermiddag drog jag iväg till åsele som hastigast. Var framme vid halv tiotiden. Blev några goda drinkar innan läggdags. Sov i husvagnen med Petra & Berra och barnen.
Lördagen var det marknad för hela slanten... blev jeans och lite pärlor som inhandlades. Ångrar dock att jag inte köpte blommor. Typiskt, man ska alltid ångra sig...
Idag har jag vart å grattat svärfar. Köpte en stor Bukett blommor, hur fin som helst. Sen blev det tårta och kakor.
När vi smält maten så for vi allihopa (Bennys systrar med respektive, Bennys far och jag) till Salt och Peppar och käka middag, sommarbuffe. Smaskens, och proppmätt blev vi.

Jag som hade tänkt röja idag... men så blev det inte, får bli en annan dag.


lite suddig  bild...

NU så!

http://styleyourneck.dinstudio.se/

Nu har jag med lite hjälp fått till en sida där jag kommer samla alla mina halsband.

Inväntan på en egen sida

Här kommer mina halsband jag gjort idag. Väntar på att skaffa en separat sida, men än så länge lägger jag in dem här.



Halsband för honom, i lite svart/gråa metallic pärlor. 200:-


Halsband för henne med kulkedja och budskapsring (dag och natt) 150:-

efterlyser hjälp!

Nu har jag bestämt mig för att göra en hemsida, alternativt en separat blogg för mina smycken.
Jag behöver hjälp att desigan en sida åt mig. Helst en hemsida!
Någon som kan och är duktig?

han verkar ha det helt ok.

Jag har jobbat hela helgen, idag tiggde jag t.o.m till mig en timme till då jag bytte med en annan vikare. Soft! alla pengar är nödvändiga.
Nu har Benny kommit fram till afghanistan. Han ringde i mitten av veckan och sa att han är framme, så det känns skönt att veta det iaf. Är också himla varmt där, och han har redan gått å bränt sig lite, förhoppningsvis kommer han ihåg att smörja sig hädanefter. Saknar honom jättemycket, men det går ändå bra utan honom här hemma. Jag jobbar för det mesta, och då jag inte jobbar så donar jag på här hemma, åker till mor och far eller som i torsdags for jag till docksta som blev nästan en hel dag där, vilket var trevligt också.
Benny har tydligen köpt en sak åt mig på basaren dem har där... undra vad det kan vara? Jag blir så nyfiken.

Imorgon är jag ledig, ska nog åka kika lite på stan, ska nog leta en ny klänning tror jag. Kanske, om jag ids... vi får se vad det blir för väder först!

Här kommer lite bilder Benny lagt ut på facebook.







Halsband!

Lägger ut några halsband jag gjorde igår av rester jag har hemma. Har några halsband kavr sen förut också, ni får jättegärna köpa om ni är intresserade. Eller jag behöver snarare få lite sålt så jag kan köpa hem mer. Har lite nya ideer på halsband ;)

Tyvärr inte dem bästa bilderna men...


Armband 80:-


Halsband 100:-


Halsband 100:-


Halsband 120:-

Bilder från skulefestivalen!




Pat


Mathias, lägg märke till halsbandet. "made by Ullis"

Sirkus alfons


Nordman




Träning med framgång!

Jag och Camilla ska nu komma igång med träningen igen, har vi beslutat.
Usch vad lat man har varit dem senaste veckorna, vi som kom igång så bra i våras.
Men nu fasiken, nu är det slut på läsk, slut på alkoholen. Nu blir det bara träning och fet mat.
Dock så är jag förvånad att trots att det var så himla jobbigt att träna idag, så orkade jag mycket mer än jag gjort tidigare. Då vi började så orkade jag knappt 1 minut på löpbandet så fick jag stanna och vila, sedan köra 1 minut till. Nu orkade jag nästan 5 minuter, lite vila, och några minuter till. Jääj!

Lite uppdatering hur det går med viktminskningen tänkte jag ni skulle få veta också. Det har nu gått 4 veckor sedan jag började med nya kosten. LCHF! Det har väl gott sådär, första 2 veckorna gick jag ner drygt 1 kg i veckan, jag skötte mig riktigt bra. Sen blev det varmt ute, man orkade inte göra någon mat, blev lite snabbmat, oftast sallad, men någon kycklingrulle och även nått friscomål har dykt ner, samt en hel del alkohol, men pasta, ris och potatis har gått bra att undvika, det där med socker däremot.
I alla fall...

Såhär ser det ut nu.

- 3,2 kg
- 8 cm meter i midjan.

Syns inte så mycket, men jag känner mig inte lika svullen längre, och man känner att vissa valkar har börjat försvinna.  Framförallt mår jag mycket bättre, känner mig piggare och magen känns hur bra som helst!
Nu blir det skärpning. Har som mål att gå ner 8 kg till innan Benny kommer hem.
1 kg i veckan, de ska väl gå an!!

Lillebror!

Idag har jag blonderat lillebror också. Blev skitsnyggt!!
Har även dammsugat bilen, städat ut på allt rat som låg i den.. sedan tvättat den också.
ha ha... Då benny väl åkt då kan jag städa bilen, som han tjatat att jag ska ta ut mina skolböcker. ha ha!!
Ska försöka hinna städa lite idag också, men just nu slappar jag inför tt pass på gymmet

Lillebror


Kommer bilder från helgen ikväll kanske...


The new me

Löshåret is gone, and även den bruna färgen! Häromdagen blkete jag håret. 3 gånger.
Mitt hår såg inte så himla fräscht ut... det var oranget och slitet.
Pappa tyckte jag såg hemskt ut, så imorse begav jag mig tidigt ner på stan för att köpa något som kunde fixa till det. Hittade en inpackning som tog bort det orangea i håret, och det blev kanon!! Lite orange kvar på vissa ställen, men det blev mycket bättre. Jag trivs som blond! Blondiner har ju roligare!



Eller vad tycker du Pappa? ;)

nej, nu är det snart dags

Den här helgen känns riktigt tung. Framförallt gruvar jag mig till söndag kväll och måndagmorgon.
Varför då? Jo 6.45 på måndag går bennys flyg från Övik, då beger han sig på sin långa resa till afghanistan.
Hur sjutton ska jag klara av att säga hejdå.
Shit, tårarna kommer nu bara jag tänker på det...
SIsta helgen tillsammans med Benny på länge... och jag ska bara njuta av honom.