En helg vid havet!

För drygt en månad bestämde vi oss, jag, Benny, Martin & Tina att vi ska åka till norge en helg och fiska havsfisk. Ja...fiska en hel helg var väl kanske inte de jag såg mest fram emot, men att få fara iväg på en liten mini semester, skulle bli så himla skönt. Så vi bokade en stuga i en by, om man ens kan kalla det en by, som heter Vennesund. Den va liten... mindre än badhusparken i östersund, och mindre än båthamnen i övik. Ja, hela byn är mindre än det. Mycket litet, men mycket vatten. 
Kl 4.00 på lördag morgon, gav vi oss iväg, trötta, sega men riktigt nyfikna på hur den här hellgen skulle komma å bli. Skulle vi få nå stora fiskar på kroken, och vad skulle det bli för väder?!
När vi kom fram till Vennesund efter en drygt 7 timmar (vill bara påpeka att det bara är 45 mil från östersund, vilket egentligen skulle tagit oss 5 timmar att köra, men pga av att hatighetsgränsen i norge va typ max 60, samt kurviiga vägar tog de lite längre tid) så packade vi upp maten och bäddade sängarna, sedan gav vi oss ut för att se oss omkring. Tyvärr var det dock storm hela dagen, så blev inge fiske då.
God mat och roligt sällskap fick vi unna oss med istället, men det var minst lika bra.
Tidigt på söndag morgon, 5.30 kliver grabbarna upp, och beger sig ut på havet. Vid tolvsnåret kommer dem tillbaka, där jag och tina som nyss vaknat och gjort frukost åt grabbarna.
Efter det följde vi med ut också. Var riktigt kul, vi fick oss en hel del Makrill och även torsk. Tyvärr va tiden lite knapp så vi hann inte så långt ut å leta större fisksorterna.

Har aldrig sett nå så fin natur förut. Klimatet, och havslukten, va ju bara så underbar. Sjöstjärnorna du såg i botten, och krabborna som sprang längs stranden, eller varför inte alla snäckor som låg uppe på land.
Ganska häftigt att se ebb och flod också, var 6:e timme ändrades vatten nivån. 
Har varit en riktigt härlig resa, här kommer några bilder. Finns 200 bilder till! :P

        image9       
Några av alla bilder på naturen ja knäppt...


... och några bilder på oss!            
   

       

       


Nu ser jag redan framemot nästa resa... nångång till våren!

Vin på Mcdonalds?

Ikväll kom en äldre man in, jag såg nästan på engång att det var en alkis. Man ser sättet dem går på, lunkar in i restaurangen, men vet inte riktigt vars dem hamnat.
Fast han luktade faktiskt inte sprit, inte för att jag luktade men det brukar ju kännas på flera mils avstånd.
Iaf, så frågade han vad vi hade för slags mat. Jag svarade att vi bara har hamburgare, han såg ut som en korv gubbe nämligen. Sen la jag till att vi har kyckling också.
Då ville han ha en kyckling rätt, och en flaska vin. Jag trodde han skämtade... sa till honom att vi inte serverar vin.
HAn blev helt chockad, seriöst!! Har ni inte vin, nä då får jag leta vidare å så vinka han å gick.
Jag trodde jag skulle dö av skratt!

Lugn dag på jobbet

Inte alla dagar man inte har nånting att göra på jobbet.
Eller jo, på Mcdonalds finns det alltid nånting att göra, jag menar inte alla dagar det inte finns nå gäster att ta hand om. Varit stendött idag.
Jag och Martin har verkligen storstädat, skönt! Vi har skurat trapp, rengjort avlopp, skurat alla hörn i omklädningsrummen, (såg förjävliga ut), torkar ovanför grillar och fritöser, rengjort condimenten, skurat under centerön, rengjort raster till frysar, torkat mögel i diskbänk, ja...och mycket mer...För er som läser denna blogg, och inte jobbar på donken, vet nog inte ens vad hälften är kanske... men vi hade kul iaf!!

Lördag

Per på jobbet hade inflyttningsfest igår, i sin lilla etta på ca25kvm. Blir trångt fort, sån tur var hann jag gå innan de blev så mycket folk där. Jag ville hem och sova, annars blir det så jobbigt att jobba. Då man jobbar 7.45-17.30 en lördag, och man vet att det kan vara mycket, så vill man gärna ha sömn.
Har sovit rätt okej, men är helt slut nu, trots att det varit så pass lugnt hela dagen.
Riktigt lugnt! 2 sjuka dessutom, ringde in en person, men sedan klarade vi oss bra ändå, en av dem var dock bakis, men jag var ganska snäll, så han fick gå hem. Fast så snäll var jag inte, han fick jobba natt istället då :P
För övrigt händer det inte mycket, fotfarande bara norrmän som kommer in och handlar, iaf en större del av gästerna är norrmän. Riktigt jobbigt.
Idag, hade jag faktiskt en familj jag inte alls kunde förstå mig på. Jag förstod inte ett enda ord, och dem verkade inte förstå mig heller, tror inte ens dem ville förstå mig, dem blev som bara... ja vad ska man säga. Jag tål inte dessa norrmän!!

Nu ska jag försöka sova i tid ikväll igen! Så man orkar jobba imorn!
Lång dag imorn med!

Godnatt! 

Ledig

Idag har jag varit ledig.
Jobbar man på Mcdonalds, och har en ledig dag så borde man vilja vara hemma, ta det lugnt, känna sig ledig, och framförallt slippa höra alla ljud, känna lukten och stressen.
Men inte jag, jag har hängt på jobbet typ halva dagen. Gick dit vid 14. Skrev ut lite papper som vi skicka med schemat. Sedan satt jag och surra med Jessica och Per en stund.
Lina kom förbi, så då gick vi å fika. Jättegod Tacosandwich.
Sedan gick jag tillbaka... satt å hängde, prata skit, störde alla... ha ha!
Men jag kände verkligen inte för att gå hem.... så tråkigt hemma. Då måste jag bara städa...
Har dock hunnit städa litegranna.
Imorn är jag också ledig, då ska jag undvika jobbet faktiskt.
SKa tvätta hela dagen. Sen har Per inflyttningsfest!!

Saknad

min bästaste vän, har helt plötsligt fått för sig att flytta till huvudstaden.
Usch!
Alltså, visst är jag glad för hennes skull, om hon nu vill ta steget å flytta, och veta vad hon vill göra.
Absolut!
Men jag kommer sakna henne så enormt mycket!!
Vem ska jag nu festa med i övik?
Vem ska jag ta en fika på dagarna?
När jag flyttar hem...vem ska jag då göra allting med. Åh... saknar dig redan!!
Du är en sån vän, en riktigt bra en!!

Design

Försöker designa min egen blogg, till mig egen stil.
Men de gr inte, ja lyckades dock ta bort dem fula bilderna längst upp... men sen då.
Nå mer förstår jag inte... Det är lika svårt å förstå som om jag skulle prata engelska.

M

image3
Blommor planterade som ett M, som i Mcdonalds. Bilden är dock tagen i Övik!

en Tisdag på donken

Idag bestämde vi oss för att spara timmar, vi gav 1 person ledigt, 1 var sjuk... så vi va 2 man färre än vad vi skulle vart! Men de gick kanon ändå..blev lite tajt, men de får de vara ibland.
Jag fick ett tips om att blogga om mitt jobb... så jag kommer att försöka göra det.
Knäppa gäster å så... men blir nog mycket annat också.
Men just för tillfället... är det bara en massa norrmän som kommer och handlar!!
Jag är så less på dem... norrmän kan inte ha bra iq. INte för att låta taskig eller så... men va fan.... är det så svårt å prata engelska om man inte förstår svenska, eller varför inte läsa på menyn vad vi har, istället för att beställa något helt galet.
Ja, och imorgon ska de komma en kille å laga våran tvättmaskin. han har typ åkt från sthlm... verkar ju också vara en nisse...  Han ringde idag igen (hade ringt igår också, men det förneka han) och sa att han kommer 8.00 imorn bitti, men vi är inte där förrän 8.30. Men han ville komma ändå, ifall vi var tidig, så han skulle stå utanför och vänta. Dumt å sova ut en stund extra!
Imorn ska jag sova till 8.00 sen gå ner på jobbet, så jag är där 8.29. annars är jag den personen som ofta kan vara på jobbet en halvtimme innan, skönt vara där ensammen, då det är så tyst å lugnt... men imorn känner jag bara för att sova ut, ingen speciell anledning alls... :P

Rysaaare

Som öviksbo... måste jag bara be er..kolla detta klipp!
Jag ryser än då jag ser det. Nästan gråter... Fy fan vad härligt de va!

http://www.youtube.com/watch?v=MDk5gUZS6u4

24886-1

24886-1

Ny dag, nytt liv

Lagat riktig mat hela helgen. Jag är ruskigt dålig på laga mat. Man blir så bortskämd då man äter på jobbet jät. INte fär att jag äter onyttigt, men... äter nyttig mat, ganska ofta, för det mesta iaf.
Men nu ska jag ha matlåda, idag var det köttfärslimpa och potäter i matlådan. Får se vad de dyker upp imorron!
Så, med ny kost, och ny motion, (försöker sälja bilen) så hoppas jag, att mitt liv blir annorlunda, lite mindre, och mycket piggare! yeee....

Tema

Jag måste komma på ett tema som jag kan blogga om. Det blir liksom inget sammanhang i de jag skriver, och det blir absolut inget vettigt jag skriver. Men vad ska jag blogga om??
Mitt Liv?? Njäe..händer inte speciellt mycket i mitt liv för tillfället...
Sex? Hmm....
Jobb? Världens mest händelselösa jobb...  -Hej och välkommen till Mcd, vad får det lov att vara?
                                                                                 Då blir det 59:- tack!
                                                                                 Smaklig Måltid!
Nä... hjälp mig!

helkroppsmassage

Va på Åhlens idag. Köpte en massageolja, eucalyptus.
Kom hem, blev bjuden på god middag, som sedan fortsatte med en helkroppsmassage.
Mycket skönt! Me like....

bLOGGA?!?

Jag blogga? Jo kanske de e dags nu.
En hel helg, ledig! Benny kommer hit, jag tänkte faktiskt ta med honom upp i utkikstornet på frösön. Han har verkligen tjatat om det hela sommaren. Så vi ska ta en promenad upp, jag ska packa med oss en filt och en korg med ost, kex och en flaska vin. Sen som lite grädde på moset, så ska jag förföra honom där, på filten, med mina sexiga underkläder. Han vet inte om de än, han vet inte ens att ja tänkt orka gå dit upp. Sex på allmänna platser är alltid spännande, om jag lyckas.
Varför ska killar vara så förbaskade fega? Dem pratar mycket om sina fantasier, men när det väl kommer till kritan så...
Jag tror i alla fall att det blir en underbar helg!
Nu ska jag bara ta mig ner på stan imorgon bitti och köpa mig en flaska vin, och dem där sexiga underkläderna!!!
Får se om mina fantasier går i uppfyllelse!