Tantigt eller?

igår hade jag på mig ett par hudfärgade strumpbyxor under min klänning, dels för att dölja mina fula ben, och dels så drar den in magen lite.
Benny skratta ihjäl sig, och även min familj då jag kom dit.
Är det så omodernt med hudfärgade strumpbyxor? Dem tyckte det var tantigt.... det tycker inte jag, jag tycker det är sexigt då benen blir bruna fina spiror...
För vem vill visa benen om dem ser ut såhär:


Kommentarer
Postat av: Lotta

Jag fösrstår inte, varför skulle man inte kunna ha hudfärgade strumpbyxor... J<g skulle lätt ta på mig de, för de blir ju varmare med..

2009-06-20 @ 20:00:54
Postat av: Ullis

Jamen precis....

Postat av: Emma

Hehe nä jag fick betala lagomt ;-)

Trevlig helg ni med!

2009-06-20 @ 23:56:51
URL: http://www.Emmiz84.blogspot.com
Postat av: Ajlin

Jag har nästan alltid nylonstrumpor till klänningar och sånt. Man får ju som du säger snyggare ben då, jämnare färg liksom. Men jag tycker att det är rätt viktigt att man har rätt färg. Man vill ju gärna ha bruna ben och då kanske man väljer en brunare strumpbyxa, men då ser det ju jättekonstigt ut i förhållande till resten av kroppen som är vit.

2009-06-21 @ 10:39:42
URL: http://ajlin.blogg.se/
Postat av: Lina

Min mor ger mig konstiga blickar om jag INTE har strump(byx)or på mig till kjol och klänning. Oavsett tid på året. Hon tycker det är ouppfostrat och rätt vulgärt, i synnerhet om det är i kyrkan eller liknande. Så för mig är det helt naturligt att ha hudfärgade strumpor på mig, även om jag brukar skippa det på sommaren eftersom det blir lite väl varmt (och så är det inte så snyggt om man har öppen tå på skorna.

2009-06-21 @ 12:13:56
URL: http://rebelprincess.wordpress.com/
Postat av: Anonym

hudfärgade strumbyxor är jättefint så stå på dig Ullis! :D Jag brukar också ha det!

2009-06-21 @ 16:50:43
URL: http://johannaspannas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback