Sitter i skolan

gäsp gäsp gäsp.
Sitter i skolan nu, händer inte mycket här direkt. Vi har haft ett förhör eller en uppföljning av terminen kan man säga. Så 2&2 har vi suttit tillsammans med läraren och diskuterat olika ämnen man fått, vi fick om hur man arbetar ergonomiskt, hur man kan lindra eller behandla urin och avföringsinkontinens och vilka symptom man får vid lågt blodsocker. Gick faktiskt jättebra... vi surra på i 40 min och det är ju enkelt då man har erfarenhet och kan koppla till en händelse.
Nu medans dem andra sitter inne och pratar med lärarna så skulle vi hitta en artikel att berätta för övriga klassen om en annan dag.
Jag har hittat min och hunnit sammanfatta... så nu ska man vänta tills kl är 13, då kommer en person från kommunen och ska föreläsa om organisationen inom äldreomsorgen..denna förbaskade äldreomsorg, finns ju ingen i våran klass som tänkt jobba med ddet, men det förstår inte lärarna!

Kommentarer
Postat av: Ajlin

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Tänk om ni inte får jobb som undersköterskor eller sjuksköterskor, eller vad det är, på en gång. Då är det väl bra om ni har erfarenhet från äldreomsorgen också, så ni kan jobba inom den så länge. :)

Postat av: Maria

Det kan nog vara bra att känna till/ha insikt ändå, precis som det är att ha jobbat på dagis även om man tänker undervisa på gymnasiet...

2008-12-08 @ 16:38:12
URL: http://virgin-on-the-rocks.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback