aaarghh

Köpte en ny datastol i början av veckan...nu är den sönder!
Suck, antar att jag är för tung, men tycker den ska hålla. Satte mig på den, och sittplattan i stolen bara sprack mitt itu.
Blev så ledsen, och kände, fan jag orkar inte hålla på krångla med jysk, byta å så, och dessutom skruva ihop en ny stol!

Skönt att ni håller med mig om urringat. Att hon gick och drog upp min tröja skulle ju vara lika hemskt som om jag slet av henne slöjan, ja nu var det kanske tur jag fick en chock, så jag inte hann slita av henne den... Blev urringat idag också!

Kommentarer
Postat av: Thean

Hejsan!



Hittade hit från Vickenickans blogg. Tror du köpt samma stol som vi köpte på jysk en svart med armstöd och hög rygg? Våran gick iaf också sönder på en gång :-/ det är nog kvalitén som är dålig om det nu är samma stol. Såg att du frågat henne om vad påsarna/sopporna kostade och jag tar mig friheten att svara när jag ändå är här. Jag betalar 495:- i veckan för mina påsar, vet inte vad det blir per dag dock (orkar inte räkna så här sent på kvällen ler)



Är du osäker så fråga igen, det är ett jättebra koncept om man använder det på rätt sätt men man ska känna sig trygg i att gå in i det, så fråga på tills du blir nöjd!



Lycka till!

Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback