Biotips!

Blev ju som sagt bio i helgen!
Vilket man borde gå på oftare, för det är ju så himla trevligt. En liten diss till alla som laddar hem filmer innan dem ens isats på bio..usch och fy...!

Step Brothers!


Två snyggingar i pensionsåldern blir förälskade och gifter sig, med sig i boet har de varsin beydligt mindre attraktiv
fyrtioårig son som aldrig har flyttat hemifrån. Sönerna är fula, självbelåtna och bossiga, lever på grillade majschips, runkar till gympaprogram på tv och inbillar sig att deras outsiderskap är helt och hållet självvalt.

Det verkar upplagt för två och en halv timmes pruttande, svärande och bankande på huvuden. Det är exakt vad man får också. Och det är underbart.

Inledningen är till och med lysande. Efter några minuter är giftermålet avklarat och Dale (John C Reilly) och Brennan (Will Ferrell) står och blåstirrar på varandra på gräsmattan utanför det som ska bli deras hus till tonerna av LCD Sound Systems North Americans.

Det är en parodisk västernbild, men för de två "barnen" är det på blodigt allvar.

Och det är det som gör den här filmen så uthärdlig. Dale och Brennan ser ut som och agerar som sådana där overkliga tv-sitcom-ungar. Men de är riktiga barn med riktiga känslor. Inga glimtar i ögonen.

Föräldrarna sekonderar briljant, i synnerhet ljuvliga Mary Steenburgen som utan sidoblickar uppmuntrar sin son, blir besviken, men aldrig ger upp. Karaktärsskådespelaren Reilly har alltid vetat hur man spelar loser utan att vare sig försköna eller förlöjliga sin karaktär. Ferrell har långt ifrån samma resurser, men i takt med att styvbröderna finner varandra blir han fin han också

Kommentarer
Postat av: sunniva

nej nej. ladda ner och kolla på projektorn hemma. om man jämför det med bio så är bio urkasst. folk som pratar, det är för kallt, man kan inte pausa när man vill gå och kissa (!!!!!) och det är typ fläckigt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback